Nākotne ir tagad
Iepazīsties - STARK VARG Ziņas
Iepazīsties - STARK VARG

Ar ko šodien brauksi? 125 cc divtaktu motociklu? 250 cc vai 450 cc četrtaktu motociklu? VARG ir visdaudzpusīgākais un modernākais motokrosa motocikls pasaulē. To var viegli pielāgot jūsu prasmju līmenim un braukšanas stilam jebkurā trasē. Izmantojot Stark VARG lietotni, varat izveidot līdz pat 100 braukšanas režīmiem, pielāgojot jaudas līkni, motora bremzēšanu, vilces kontroli un virtuālo spararata svaru atbilstoši savām vēlmēm, kā arī uzstādīt piecus no šiem režīmiem motociklam.

Bet vai jums pietiks jaudas? VARG var lepoties ar maksimālo jaudu 80 ZS, kas ir par 30 % vairāk nekā tipiskam 450 cc četrtaktu motociklam. Mēs jums piedāvājam arī nedaudz vairāk nekā 1000 Nm griezes momentu uz aizmugurējā riteņa, kas ir vismaz divreiz vairāk nekā jebkuram no 450 cc modeļiem.

Kontrolējiet VARG jaudu. Izmantojot Stark VARG lietotni, Jūs varat regulēt no 1 līdz 80 ZS tikai dažu sekunžu laikā. Stark VARG lietotne ir intuitīvs un visaptverošs rīks, kas pieejams displejā vai Apple vai Android tālrunī.

STARK VARG - Latvijā no 2023. gada!